Toch nog Winterfestival Kamermuziek


Foto: Helana Basilova

Toch nog Winterfestival Kamermuziek

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Door alle Corona maatregelen was het lange tijd onzeker of het Winterfestival door zou kunnen gaan. In plaats van het eerder gepubliceerde programma is besloten 2 van de 6 concerten toch te plannen om zo ons publiek in deze tijden van een mooi concertweekend te kunnen voorzien. 

In tegenstelling tot de eerder gepubliceerde data brengen we in samenwerking met onze partner de Zeeuwse Concertzaal twee programma’s op zaterdag 12 en zondag 13 December.

Einde der tijden 

Op 12 december kunt u luisteren naar het concert “Pour la fin du temps” Hier staat het indrukwekkende kwartet voor het einde der tijden van Messiaens op de lessenaar. Met de medewerking van de lichtkunstenaar Vladimir Grafov (de Lichtfabriek) belooft dit een spectaculaire voorstelling te worden waarbij de tijd lijkt stil te staan. Uitvoerenden zijn: Helena Basilova piano; Levan Tskhadadze klarinet; Johannes Krebs cello; Lisa Jacobs viool.
Plaats: Zeeuwse Concertzaal.Gezien de verwachte beperking van max. 30 personen zijn er twee concerttijden om uit te kiezen: 12 december 2020 – 15:00 uur en 12 december 2020 – 20:00 uur.

 Innerlijke zoektocht 

Op 13 December zal het concert “Distant Lights” ten gehore worden gebracht. Dit concert begeleidt ons op een innerlijke zoektocht naar een nieuwe manier van bestaan, een hernieuwde wereld, via stukken van Bach, Dvorak,Ysaye, Pärt en Halvorsen.Uitvoerden zijn: Lisa Jacobs en The String SoloistsPlaats: Zeeuwse Concertzaal.Gezien de verwachte beperking van maximaal 30 personen zijn er twee concerttijden om uit te kiezen:13 december 2020 – 12:00 uur en 13 december 2020 – 15:00 uur.

Zoals aangegeven twee bijzondere concerten in een bijzondere tijd. De Concertzaal doet er alles aan om het concertbezoek maximaal veilig te laten verlopen, vandaar de max. 30 bezoekers per keer en de tijden. Het is daarom van belang dat u tijdig reserveert. Hou daarom de website van de Stichting Kamermuziek en de Zeeuwse Concertzaal in de gaten.
Het concert van 13 december zal door de NTR worden opgenomen voor uitzending later in December.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden