Kerst reparatie bijeenkomst Repair Café


reparateur Coby
reparateur Coby (Foto: Bert Huige)

Kerst reparatie bijeenkomst Repair Café

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Stichting Repair Café Middelburg houdt zaterdag 5 december een bijeenkomst met als thema “Repair kerst”. U kunt bij ons terecht om kapotte kerstspullen te laten nakijken of repareren. 

Denk hierbij aan kerstverlichting of een kersthuis dat niet meer werkt. Onze reparatie vrijwilligers staan natuurlijk ook klaar om andere reparaties aan mechanisch/elektrisch spullen, kleding, laptop, tablet of alles wat u kunt dragen uit te voeren. Wij hanteren in deze tijd een breng en haal service, wat inhoudt dat u als bezoeker de reparatie brengt en haalt deze op een later tijdstip af. Vooraf aanmelden is niet nodig. U betaald alleen de materiaalkosten (pinnen is mogelijk), maar een donatie is altijd welkom!

Bij een bezoek aan ons is dragen van een mondkapje verplicht, 1.5 meter afstand houden en verder het opvolgen van de richtlijnen gesteld door het RIVM.

Wij zijn aanwezig op zaterdag 5 december van 10:00 tot 15:00, inleveren van reparaties kan tot 13:00, bij bowling en partycentrum “De Kruitmolen” aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden