<p>v.l.n.r.: &nbsp;Arjen Dekker (directeur heerlijkehuisjes.nl), Maxine Steketee-Poley (Regiomanager Zeeland) en Erik van den Dobbelsteen (directeur VVV Zeeland) proosten op de ondertekening van de koopovereenkomst.</p>

v.l.n.r.:  Arjen Dekker (directeur heerlijkehuisjes.nl), Maxine Steketee-Poley (Regiomanager Zeeland) en Erik van den Dobbelsteen (directeur VVV Zeeland) proosten op de ondertekening van de koopovereenkomst.

(Foto: VVV Zeeland)

Verhuuractiviteiten VVV Zeeland overgenomen

  Nieuwsflits

Domburg - Zeeland Vakantie, de handelsnaam van de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland, is per 1 december 2020 overgenomen door verhuurplatform heerlijkehuisjes.nl. Zeeland Vakantie heeft op dat moment 140 woningen in bemiddeling. 

De nieuwe eigenaar vestigt het nieuwe regiokantoor Zeeland in het voormalige VVV inspiratiepunt in Oostkapelle. De medewerkers van Zeeland Vakantie maken allemaal de overstap naar het nieuwe regiokantoor. 

Zeeland Vakantie

Omdat VVV Zeeland eind 2020 ophoudt te bestaan is er de afgelopen maanden gezocht naar een overnamekandidaat voor de verhuur van particuliere woningen in Zeeland.  “Ik ben blij met de verkoop van Zeeland Vakantie aan heerlijkehuisjes.nl. Op deze manier kunnen we onze huiseigenaren een betrouwbare partner bieden die met dezelfde service en gezichten blijft werken. Ik ben verheugd dat op deze manier ook de werkgelegenheid voor onze medewerkers behouden blijft.” aldus Erik van den Dobbelsteen, directeur VVV Zeeland.

De website van Zeeland Vakantie, zeelandvakantie.nl blijft online. De diensten en service, zoals sleutelbeheer en schoonmaak, blijven regionaal behouden vanuit het regiokantoor aan de Lantsheerstraat 1 in Oostkapelle.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden