Human Resource-netwerk Zeeland van start gegaan


<p>Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken.</p>

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken.

(Foto: Human Resource-netwerk Zeeland)

Human Resource-netwerk Zeeland van start gegaan

  Nieuwsflits

ZEELAND -  Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, om samen beter de uitdagingen op de Zeeuwse arbeidsmarkt aan te kunnen; dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. Het onlangs gelanceerde kennis-platform is nu echt beschikbaar voor leden die HR-vragen willen stellen of willen helpen bij het beantwoorden ervan.

HR Netwerk Zeeland is er voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor de omgang met personeel binnen een bedrijf. Dankzij het gebruikmaken van interesse- en kennisgebieden is er heel gericht hulp te vinden. Ook mensen die binnen een kleine organisatie ‘HR erbij doen’ vanuit hun administratieve, management of financiële rol zijn juist van harte welkom om ook gratis lid te worden en de vruchten te plukken van wat hun collega’s weten.

Uitwisselen
Snelheid en laagdrempeligheid zijn van belang, daarom vinden de meeste activiteiten online plaats. Een ander belangrijk aspect is een goede balans tussen halen & brengen: er wordt verwacht dat leden naast het aandragen van hun eigen vraagstukken ook andere leden helpen bij onderwerpen waar ze juiste wel verstand van hebben.

HR Netwerk Zeeland is een initiatief van een groep Zeeuwse HRM-ers en wordt mede mogelijk gemaakt door een opstartsubsidie van de Provincie Zeeland.

Aanmelden kan gratis via www.hrnetwerkzeeland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden