Sport en spel voor kinderen tijdens lockdown


Foto:

Sport en spel voor kinderen tijdens lockdown

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Zolang de lockdown aanhoudt kunnen basisschoolkinderen op verschillende momenten en plekken in de gemeente Middelburg deelnemen aan sport & spel activiteiten. De buurtsportcoaches van Welzijn Middelburg bieden na online schooltijd gratis enerverende beweegactiviteiten aan in de buitenluchtDe activiteiten zijn gratis en gericht op kinderen uit groep 1 tot en met 8

Afgelopen week leefden ruim 160 kinderen zich uit op de verschillende pleinen en velden van de gemeente Middelburg. De buurtsportcoaches die normaalgesproken tijdens en na schooltijd inwoners van allerlei leeftijden in beweging zetten, bieden zolang de regels het toelaten alternatieve sport en spelactiviteiten aan om kinderen na schooltijd in beweging te brengen en ouders te ontlasten. Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht, anderen zijn op instuif. Bij slecht weer gaan de activiteiten niet door. 

Waar en wanneer?

Voor de laatste info volg je het nieuws op onze sociale media pagina’s. www.facebook.com/samenactiefmiddelburg of www.instagram.com/buurtcoachesmiddelburg
Samen moeten we ervoor zorgen dat we gezond blijven en de maatregelen van de overheid opvolgen. We moeten door het coronavirus afstand houden, terwijl de buurtsportcoaches van Welzijn Middelburg graag dichtbij zijn voor de mensen die het nodig hebben.

Heb jij (of heeft je buurtgenoot) ons nodig, neem dan vooral contact op via info@welzijnmiddelburg.nl of kijk op www.welzijnmiddelburg.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden