Zeeuws kampioenschap apenkooien afgelast


Foto: PR

Zeeuws kampioenschap apenkooien afgelast

  Nieuwsflits

SEROOSKERKE  – Na de persconferentie afgelopen dinsdag zat er voor de organisatie helaas niet anders meer op dan in te zien dat het Zeeuws kampioenschap apenkooien dit jaar niet door zal gaan in de voorjaarsvakantie. 

Heel even leek er een beetje hoop te gloren aan de horizon. “Toen de overheid de lockdown in december aankondigde, hadden we toch een beetje hoop dat het aantal besmettingen net zo snel zou minderen als afgelopen voorjaar. En tegen beter weten in, hoop je dan toch dat er mogelijkheden zullen zijn om, misschien in aangepaste mate, toch een soort van kampioenschap te kunnen organiseren”, aldus Jerina Brasser, een van de organisatoren. 

Geen afstel

Dat het ZK Apenkooien niet doorgaat in de voorjaarsvakantie, wil niet zeggen dat er helemaal geen apenkooi evenement meer zal plaats vinden. Wanneer en hoe dan wel? Dat is nu nog lastig te zeggen. “Niemand kan voorspellen hoe het verder zal verlopen qua maatregelen en mogelijkheden. Uiteraard is er ook tijd nodig om een en ander goed te organiseren, maar zodra we een mogelijkheid zien en toestemming krijgen van de overheid, dan komen we direct weer in actie” voegt Yvonne Goudzwaard, mede-organisator, toe

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden