Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 4


Foto: Zeus Hoenderop

Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 4

  Nieuwsflits

VLISSINGEN - Deze weken worden video’s van inwoners van Vlissingen gemaakt. In deze video’s vertellen mensen over hoe het coronavirus hen raakt. Iedere maandagochtend zijn de video’s te zien via de website van de maker Zeus Hoenderop en via de website van De Faam. In dit deel 4 van Op zoek naar de schat van Vlissingen” zien we Sjaak met zijn hond Arvid. 

Daarnaast is ieder interview een puzzelstukje van een geheel dat uiteindelijk de verborgen schat van Vlissingen zichtbaar maakt. In de loop van deze reeks volgt daarover meer informatie.

Boeddha
In dit deel 4 van “Op zoek naar de schat van Vlissingen” zien we Sjaak met zijn hond Arvid. De schat van Vlissingen staat volgens Sjaak bij hem thuis, dit is een boeddhabeeld uit Bali. Deze pandemie heeft volgens Sjaak iets ironisch: we dachten ons alles te kunnen permitteren, maar we worden door deze pandemie met de neus op de feiten gedrukt. Sjaak word het meeste geraakt door hoe wij als mensen met elkaar en met de wereld omgaan.

De schat staat thuis
De schat van Vlissingen staat volgens Sjaak bij hem thuis, dit is een boeddhabeeld uit Bali. Deze pandemie heeft volgens Sjaak iets ironisch: we dachten ons alles te kunnen permitteren, maar we worden door deze pandemie met de neus op de feiten gedrukt. Sjaak word het meeste geraakt door hoe wij als mensen met elkaar en met de wereld omgaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden