Wintergames 2021 Veere


<p>De cellengang van Prison Island op het ZEP Vrijetijdspark.</p>

De cellengang van Prison Island op het ZEP Vrijetijdspark.

( Foto: PR)

Wintergames 2021 Veere

  Nieuwsflits

VEERE - In deze saaie coronaperiode worden er onder de naam Wintergames allerlei toffe activiteiten verzorgd door Welzijn Veere voor Veerse jongeren van het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar. Dit alles onder het motto ‘Samen komen we de coronaperiode door!’.

Woensdag 27 januari kun je al je vragen stellen over het gebruik van alcohol en drugs. Vanaf 19.30 uur staan de experts van 1NUL1 en Welzijn Veere paraat om je vragen te beantwoorden, live via instagram@welzijnswerker_sandra.
Op donderdag 28 januari vanaf 19.00 gaan we lekker samen buiten bootcampen onder leiding van een personal trainer in Koudekerke. Geef je op voor 27 januari!

Prison Island 
De week sluit met een te gekke online QuizNight. Vanaf 20.00 uur is er met Prison Island de online pubquiz via Zoom. Hier zijn een heleboel helemaal te gekke prijzen te winnen zoals een JBLbox en vele bioscoopbonnen. Dat wil je toch niet missen?? Het is tijd om te quizzen. Zorg dat je erbij bent. Welzijn Veere is er, voor jou.

Aanmelden
Voor meer informatie en opgeven neem contact op met Sandra van der Linde via 06-51311333 of s.vanderlinde@welzijnveere.nl

Hou voor andere activiteiten de sociale media in de gaten en neem regelmatig een kijkje op de website www.welzijnveere.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden