Foto: Viazorg

Slimme Zorg Estafette

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - De maand februari staat bol van slimme zorg en innovatie tijdens de Slimme Zorg Estafette. Iedere week staat één regio centraal, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. 

Van 22 tot 26 februari is de Slimme Zorg Estafette in de regio Zuid, waaronder Zeeland, Noord-Brabant en Limburg vallen. De Slimme Zorg Estafette is de opvolger van de e-healthweek en biedt een week lang aandacht voor slimme zorg en innovatie.

Bijeenkomst

Hoe brengen we slimme zorg in onze regio samen een stap verder? Tijdens de openingsbijeenkomst wordt er dieper ingegaan op deze centrale vraag. Welke uitdagingen spelen er in de regio, welke goede ontwikkelingen zien we al en welke oplossingen zijn voorhanden? Tijdens de deelsessies komt onder andere ‘Anders werken in de zorg; werken met slimme brillen’ aan bod, gepresenteerd door André Walhout. De bijeenkomst is de opening van de Slimme Zorg Estafette in de regio Zuid en is morgen, maandag 22 februari van 10.00 - 12.00 uur. Meer informatie en aanmelden via https://slimmezorgestafette.nl/bijeenkomst-regio-zuid

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden