De iPads zijn coronaproof en de kinderen gaan er veel gebruik van maken om muziek te luisteren, spelletjes te spelen en voor het volgen van online lessen
De iPads zijn coronaproof en de kinderen gaan er veel gebruik van maken om muziek te luisteren, spelletjes te spelen en voor het volgen van online lessen (Foto: ILSE DE MOL / ADRZ)

Mondia Scholengroep schenkt iPads aan ADRZ

  Nieuwsflits

WALCHEREN -  De Mondia Scholengroep met het Scheldemond College in Vlissingen en Nehalennia SSG inMiddelburg, heeft iPads geschonken aan de kinderafdeling van ADRZ.

Elk jaar ondersteunen de scholen een Zeeuws initiatief dat gericht is op jongeren. Ze vinden het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn in de Zeeuwse samenleving en deze actie sluit daar mooi op aan. Het bedrag dat de school vrij maakt voor de jaarlijkse donatie is aangevuld door collega’s die hun kerstcadeau weggaven aan dit doel.

Regels

Guus Hagt, rector Mondia Scholengroep: ‘We zijn blij dat we een mooi bedrag konden schenken aan de stichting vrienden ADRZ. We wilden eerst kinderboeken schenken, maar helaas was dat niet mogelijk vanwege de coronaregels die gelden in het ziekenhuis. De iPads zijn coronaproof en de kinderen gaan er veel gebruik van maken om muziek te luisteren, spelletjes te spelen en voor het volgen van online lessen.

Vrienden ADRZ

Vrienden ADRZ is heel blij met deze schenking. Voor kinderen die behandeld worden is het fijn dat ze afleiding hebben. Vrienden ADRZ doet er alles aan om een verblijf in het ziekenhuis voor patiënten en familie zo prettig mogelijk te maken en zorgt voor extra voorzieningen buiten het gewone ziekenhuisbudget om, zoals knuffels voor kinderen, het opknappen van wachtkamers en iPads voor de kinderafdeling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden