Foto: Google maps

Werken aan de weg

  Nieuwsflits

MELISKERKE / AAGTEKERKE - Waterschap Scheldestromen voert vanaf de eerste week van maart werkzaamheden uit aan de Koekoeksweg tussen Meliskerke en Aagtekerke om het watersysteem toekomstbestendiger te maken. 

Daarvoor wordt de weg voor zo’n vier weken helemaal afgesloten. 

Duiker vervangen
Om de waterafvoercapaciteit te vergroten en het peilbeheer in het gebied beter te regelen, vervangt waterschap Scheldestromen de duiker onder de Koekoeksweg. Een duiker is een grote betonnen buis of koker, die onder de weg ligt om de watergangen met elkaar te verbinden. Aannemingsbedrijf de Bokx voert de werkzaamheden uit. Tijdens deze weken is ook de gemeente bezig met werkzaamheden in Meliskerke. Door het werk tegelijkertijd uit te voeren wordt de overlast voor de omgeving beperktOmleiding
Fietsers worden omgeleid via de Molenweg. Autoverkeer vanuit Aagtekerke en Domburg richting Koudekerke, Biggekerke en Meliskerke wordt omgeleid via de Pekelingseweg, Loodholseweg en Mariekerkseweg. Autoverkeer vanuit Meliskerke wordt omgeleid via de Burgemeester Huijsmanstraat, Mariekerkseweg en Loodholseweg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden