<p>Lucas Hamming&nbsp;</p>

Lucas Hamming 

(Foto: Popaanzee)

Gratis cursus songwriting

  Nieuwsflits

VLISSINGEN - Singer-songwriters, rappers en andere muzikanten worden uitgedaagd om een lied over vrijheid te schijven en mee te doen aan de songcontest. 

Deelnemers krijgen een masterclass songwriting met Lucas Hamming en maken kans op een optreden tijdens het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen. Om muzikanten te inspireren en extra handvatten te geven verzorgt Popaanzee een exclusieve online Masterclass songwriting met Lucas Hamming. Deze masterclass is op zondag 14 maart om 15:00 uur.

Lucas Hamming was één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Hij stond op Pinkpop en verkocht Paradiso uit. In 2019 won hij het televisieprogramma Maestro. Wie mee wil doen aan de songcontest en kans wil maken op een optreden op Bevrijdingsfestival Zeeland en een studio-opname van het liedje, kan zich tot zondag 4 april aanmelden bij Popaanzee: info@popaanzee.nl.

Voorronde

Tijdens de voorronde op zondag 18 april in De Piek in Vlissingen worden alle Songs for Freedom opgenomen en live gestreamd. Alle genres zijn welkom: van singer-songwriter tot hiphop. Een jury kiest de winnaar. Die mag zijn of haar liedje live aan het grote publiek laten horen, tijdens Bevrijdingsfestival Zeeland op 5 mei in Vlissingen.

Deelname is gratis, na het doorgeven van naam, telefoonnummer en woonplaats via info@popaanzee.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden