Foto:

Maak kans op prijzen met een speurtocht in je dorp!

  Nieuwsflits

Jongeren uit de gemeente Veere kunnen meedoen aan een QR-code speurtocht. Door codes te scannen en vragen te beantwoorden, los je een puzzel op. Met die oplossing maak je kans op toffe prijzen!

VEERE - Alles wat je nodig hebt voor de speurtocht, is een telefoon met internetverbinding en goede schoenen (of een fiets). Zorg dat je vooraf een QR-scan app op je telefoon hebt. Door het scannen van de codes ontdek je namelijk de locatie van de volgende vraag. Apps hiervoor zijn eenvoudig te vinden in de App Store en Google Play.

In alle dertien Veerse kernen is dezelfde speurtocht uit gezet. Hij bestaat uit een route van zeven locaties en de startlocatie is te vinden op de website

De speurtocht is ontwikkeld door Welzijn Veere en 1NUL1 (jongeren preventiewerk). Hij is bedoeld voor jongeren vanaf groep 7 en 8 tot en met 15 jaar. Op die leeftijdsgroep zijn de vragen namelijk afgestemd. Ben je iets jonger of ouder, maar wil je toch meedoen? Dat mag gewoon. Alleen zijn de prijzen speciaal gereserveerd voor de doelgroep! Er valt onder andere een JBL-koptelefoon en een Google Nest te winnen.

De speurtocht is bedoeld om jongeren op een leuke manier buiten in beweging te brengen en is onderdeel van de Wintergames. Daarnaast zijn de vragen die je beantwoordt informatief, dus je steekt er ook nog wat van op!
Meedoen kan tot en met 21 maart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden