Foto:

Rozenbottel doet mee aan de kinderkunstweek

  Nieuwsflits

Stripfiguur Rozenbottel is niet eetbaar en doet graag mee met de Kinderkunstweek. Het thema van deze week is ‘Niet te eten!’ De kinderkunstweek wordt gehouden van 3 tot en met 14 maart.

 MIDDELBURG - Rozenbottel is de vrucht van de Middelburgse roos de ‘Rosa Middelburg’. De ‘Rosa Middelburg’ staat in de Nieuwe Burg en groeit en bloeit daar in een prachtige rozenobelisk. Als stripfiguur is Rozebottel niet eetbaar, maar Rozebottel weet wel dat rozenblaadjes en rozenbottels super gezond en lekker in gerechten zijn. Inmiddels heeft Rzebottel ook een vriendinnetje en zij heet Stokroosje. 

In Galerie-T, gevestigd aan de Vismarkt 13 in Middelburg vertellen we je daar graag meer over en mag je een boekje ophalen met een afbeelding van Rozenbottel om na te tekenen en mag je een kastanje als kunstwerk uitkiezen.

Van 3 tot en met 14 maart is Galerie-T dagelijks open voor de Kinderkunstweek aan de Vismarkt tussen 14.00 en 16.00 uur. Tijdsduur: 5 minuten en in verband met corona is de ontvangst aan de deur. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden