<p>De Zeeuwse Zangeres en rechtenstudent Isabel Provoost (21) bevraagt Maria Ressa over de Freedom of Speech. FOTO: PR&nbsp;</p>

De Zeeuwse Zangeres en rechtenstudent Isabel Provoost (21) bevraagt Maria Ressa over de Freedom of Speech. FOTO: PR 

(Foto: )

Jongeren praten live met bijzondere vrijheidsstrijders

  Nieuwsflits

Bijzondere vrijheidsstrijders krijgen op woensdag 31 maart om 13.00 uur een Four Freedoms Award, omdat zij zich inzetten voor de vier vrijheden van Franklin Delano Roosevelt.

ZEELAND - Na afloop van de uitzending van de officiële ceremonie, om 14.00 uur, gaan vier Nederlandse jongeren tijdens de Four Freedoms Meet-up live in gesprek met deze laureaten. Publiek kan live vragen stellen via de chatroom.

Zeeuwse jongeren

Alle vier de jongeren hebben een binding met de Four Freedoms. Student aan University College Roosevelt Demi de Randamie (21) gaat in gesprek over de Freedom from Want. Zangeres en rechtenstudent Isabel Provoost (21) bevraagt Maria Ressa over de Freedom of Speech. Rapper Cycz (Bram Mvambanu, 27) is Middelburgs en verbonden met Freedom from Fear en Amsterdamse Just Pallandt (17) praat met Azza Karam over de Freedom of Worship.

Vrijheidssprekers

Schrijver en journalist Joris Luyendijk presenteert de Meet-up en sprekers van Vrijheidscolleges; auteur Natascha van Weezel, journalist Simone Weimans, auteur Massih Hutak en presentator Joris Linssen, reflecteren op het werk van de laureaten. Ook gaan ze in gesprek met de vier Zeeuwse jongeren over hun visie op vrijheid.

Meer informatie viawww.vrijheidscolleges.nl of ga op 31 maart live in gesprek via de chatroom op www.FourFreedoms.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden