Foto:

Boost jouw fitheid in de strijd tegen kinderkanker

  Nieuwsflits

De lente komt eraan! Hét moment om de hardloopschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Rennen met een doel? Doe mee aan Run for KiKa Lente Fit en boost jouw fitheid in de strijd tegen kinderkanker. Ga de uitdaging aan en loop in totaal 21 kilometer vanuit huis tussen 21 en 31 maart.

zeeland - Run for KiKa Lente Fit is voor iedereen, want jij bepaalt op welke manier je de 21 kilometer rent. Loop bijvoorbeeld iedere dag 2 kilometer, drie keer 7 of in één keer de volledige 21 kiometer. Stippel je eigen routes uit, plan wanneer je gaat lopen en geef jezelf een energieboost. Kom in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Lente Fit.

Vier de start van de lente

Organisator Rick de Haan: “Met Run for KiKa Lente Fit bieden wij een uitdaging voor iedereen om weer in beweging te komen én een verschil te maken voor kinderen met kanker.” De manier waarop je dat doet bepaal je helemaal zelf, maar houd je wel aan de actuele RIVM-richtlijnen. Schrijf je nu gratis via onderstaande website en kom in actie. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden