Foto:

Ontdek wat onze provincie allemaal voor moois te bieden heeft

  Nieuwsflits

Zeeland heeft in het verleden veel moeten worstelen. Oorlogen, bezettingen, scheepsrampen, watersnoodrampen en heftige stormen. Ook het jaar 2020 zal ons Zeeuwen altijd bijblijven. Vooral Zeeuwse ondernemers wilden en konden wel ondernemen, maar mochten gewoonweg niet. Er brak dat jaar een wereldwijd virus uit. Die helaas nog steeds rondwaart. Winkels zijn leeg, toeristen blijven weg, dagbezoekers kunnen nergens heen, attracties en de horeca zijn dicht, evenementen werden afgelast. Als klap op de vuurpijl stopte de VVV er eind 2020 ook helaas mee. Het bruisende van de branding was in één keer verdwenen. De ooit zo levendige zee staat stil. Maar de branding moet toch weer een keer gaan bruisen.

 Vier Zeeuwse ondernemers én vrienden worstelden daar ook mee en kwamen boven met een hartverwarmend idee. Een nieuw platform waarmee onze mooie provincie weer kan worden voorgesteld aan Zeeuwen en de vele toeristen die ieder jaar Zeeland bezoeken. Waarop Zeeuwse ondernemers samen Zeeland weer op de kaart gaan zetten. Met een wereldwijd bekende naam en herkenbaar logo. ILOVEZEELAND.NL is een gratis online platform en gratis App, waar je alles kunt ontdekken én beleven. Voor inwoners én toeristen en voor jong én oud. Voor onze ondernemende Zeeuwen uiteraard tegen de allerlaagste tarieven. Natuurlijk zonder verdere verborgen kosten of commissies. Gewoon helder en transparant. De hele provincie wordt uiteindelijk zichtbaar op het platform, van hotels en restaurants tot attracties en evenementen. Van fietsverhuur, sightseeing tot cafés en lunchrooms. Van campings tot wetenswaardigheden en van parkeren tot leuke winkels. Zichtbaar én vindbaar.

ILOVEZEELAND.NL is nu al gereed en beschikbaar in de Appstores. Op dit moment staan er al meer dan 1.200 Zeeuwse ondernemers op vermeld. Uiteraard kunnen alle andere ondernemers zich eenvoudig aanmelden via: info@ilovezeeland.nl.

Promotie online & offline

Wat is ILOVEZEELAND.NL zonder promotie? Daarom wordt het promotioneel breed ondersteund met social media campagnes. Zeker ook op straat, vooral bij de deelnemende Zeeuwse ondernemers. Zodat inwoners en toeristen ILOVEZEELAND.NL overal tegenkomen en zo de app kosteloos kunnen downloaden. Bezoek zelf ook ILOVEZEELAND.NL, download de gratis App en ontdek wat onze provincie allemaal voor moois te bieden heeft. Ga het allemaal beleven en zien in het mooie Zeeland. Zodra het weer kan en mag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden