<p>Uitbreiding Jeugdkliniek in Goes door Rothuizen architecten, winnaars 2020&nbsp;</p>

Uitbreiding Jeugdkliniek in Goes door Rothuizen architecten, winnaars 2020 

(Foto: PR)

Oproep Zeeuwse Architectuurprijs

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - CBK Zeeland houdt samen met het Zeeuws Architectenplatform en de PZC de Zeeuwse Architectuurprijs 2021. Deze prijs beloont realisaties van 2020.

De prijsuitreiking is ter gelegenheid van de nationale Dag van de Architectuur. Het thema is Architectuur-klimaat in het Zeeuwse landschap. Deze kernwoorden vormen de basis van de jurering van de inzendingen. Alle projecten zijn welkom.

Uitnodiging

De jury nodigt iedereen uit - architecten, aannemers, ontwikkelaars, leveranciers, maar ook het algemene publiek - om uiterlijk 7 april te laten weten wat jij het mooiste bouwwerk van Zeeland van het afgelopen jaar vindt. Het kan daarbij gaan om nieuwbouw en renovatie, stedenbouwkundige projecten en landschapsinrichting.

Zichtbaar

De organisatoren van de wedstrijd willen graag dat zoveel mogelijk mensen de waarde zien van een kwalitatief mooie leefomgeving en de hedendaagse Zeeuwse architectuur zichtbaar, toegankelijk en bespreekbaar maken. Uit de inzendingen wordt een lijst opgesteld, waarop via de website van de PZC gestemd kan worden. Op vrijdag 18 juni, de dag voorafgaand aan de Nationale Dag van de Architectuur 2021, zullen worden de vijf genomineerde vakjury-projecten bezocht voor een definitief oordeel. Aansluitend worden de Juryprijs en de Publieksprijs uitgereikt.

Inzending

Stuur jouw kandidaat voor de prijs voor 7 april in naar architectuur@cbkzeeland.nl
De criteria voor inzending zijn:

-Gelegen in Zeeland;
-Gerealiseerd in 2020;
-Bouwwerken (nieuw en renovatie);
-Stedenbouwkundige projecten (wijken en openbare ruimten);
-Landschapsinrichting (groen- en infrastructuur);
-Vermelding van ontwerper en uitvoerder (niet per sé Zeeuws).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden