<p>(vlnr: Ronald Schipper, Jackie Minderhoud, Pieter de Wolf, Richard Tiessens, Martijn de Lange</p>

(vlnr: Ronald Schipper, Jackie Minderhoud, Pieter de Wolf, Richard Tiessens, Martijn de Lange

(Foto: pr)

Nieuwe directie constructiebedrijf Minderhoud & Schipper

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - sinds 31 maart  vormen Richard Tiessens, Pieter de Wolf en Martijn de Lange de nieuwe directie van het Middelburgse constructiebedrijf Minderhoud & Schipper. Ze nemen na 25 jaar de leiding over van de huidige directie; Jackie Minderhoud en Ronald Schipper. “Het bedrijf is sterk en degelijk; Onze klanten kunnen vertrouwen op kwaliteit en levertijd. Dit is het juiste moment om de leiding over te dragen”, geeft Ronald aan.

Minderhoud & Schipper doet de engineering, productie en montage van staal-, rvs- en aluminium constructies voor de industrie, utiliteitsbouw, speciale opdrachten uit diverse branches en maritieme sector. Dat laatste betreft voornamelijk werkzaamheden op en aan superjachten, waarin intensief wordt samengewerkt met de klant.

25 jaar

Minderhoud & Schipper bestaat dit jaar 25 jaar. Activiteiten hiervoor zullen later in 2021 plaatsvinden. “We vinden het belangrijk dat we onze relaties hier op ons bedrijf kunnen uitnodigen. Het is goed om te laten zien wat we hier voor elkaar krijgen. Dat maakt indruk”.

https://ms-constructiebedrijf.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden