Foto: Frank Husslage

Wandelen met de burgemeester

  Nieuwsflits

DOMBURG - Door de coronamaatregelen zien we elkaar maar weinig. Ook de medewerkers van de gemeente Veere missen het contact met hun bewoners. Ze nodigen hen daarom uit om samen met burgemeester Rob van der Zwaag een wandeling te maken, om wandelend te praten over wat hen bezighoudt. 

Op deze wijze heeft Rob van der Zwaag al met meerdere inwoners van zijn gemeente van gedachten gewisseld, zoals op bijgaande foto met mevrouw Ria Doing uit Domburg, al wandelend door de manteling bij kasteel Westhove. Voor wie dat beter uitkomt, kan er ook een afspraak voor een telefoongesprek of een deurvisite gemaakt worden. 

Aanmelden 

Als u graag een keer met de burgemeester wilt praten over wat u bezig houdt, stuur u een e-mail naar bestuurssecretariaat@veere.nl en vermeld hierin uw naam, telefoonnummer, voorkeur voor een wandeling, deurvisite of telefonisch gesprek en het onderwerp waar u het over wilt hebben. Vervolgens wordt er samen met u een afspraak ingepland. Mocht het weer het niet toelaten om de afspraak door te laten gaan, dan plannen we opnieuw iets is. De wandeling duurt maximaal een half uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden