Foto:

Bouwrijp maken Souburg Noord fase 2

  Nieuwsflits

Donderdag 29 april heeft wethouder De Jonge de symbolische ‘eerste schep’ genomen in het kader van het bouwrijp maken van Souburg Noord fase 2. De werkzaamheden zijn gestart met het grondwerk en duren tot september. Vervolgens wordt er begonnen met de bouw van de woningen in Souburg Noord fase 2. 

Grondwerk en bouwrijp maken Souburg Noord fase 2 

In opdracht van de gemeente Vlissingen is gestart met het uitgraven van de waterpartij die langs fase 1 en 2 van Souburg Noord komt te liggen. In enkele weken tijd wordt circa 30.000 kuub grond afgevoerd vanuit Souburg Noord. Aansluitend starten we met de aanleg van de boven- en ondergronds infrastructuur. Naar verwachting worden de bouwrijpe gronden in de zomer van 2021 opgeleverd. Na oplevering wordt er in september 2021 met de bouw van de woningen gestart. 

Souburg Noord fase 2 dorps wonen, stads genieten 

Het groene karakter, de ruime opzet en de waterpartij maakt Souburg Noord fase 2 bijzonder. Het biedt een moderne dorpse sfeer in nabijheid van scholen, winkels, sportvoorzieningen en de steden Vlissingen en Middelburg. Dit maakt Souburg Noord een geslaagde ontwikkeling en gewilde woonwijk in Oost-Souburg. Verkoop boven verwachting De verkoop van de woningen en vrije bouwkavels gaat hard. Er zijn nog slechts enkele appartementen, tweekappers en vrije kavels beschikbaar. 

De kwaliteit van de wijk, het plan en het actuele aanbod van de woningen zijn terug te zien op de projectwebsite van Souburg Noord: www.souburgnoord.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden