<p>Jonge zaklopers bij VTV.&nbsp;</p>

Jonge zaklopers bij VTV. 

(Foto: Henny van Drom )

VTV gymt buiten in stijl tijdens Koningsdag

  Nieuwsflits

VLISSINGEN - Noodgedwongen sporten de leden van de Vlissingse Turn Vereniging (VTV) nog steeds buiten. Dat is weliswaar behelpen maar met veel creativiteit weten de trainers en trainsters het toch leuk te maken voor de leden. 

Zo organiseerde de Acrogymnastiek selectie van VTV afgelopen Koningsdag een speciale training in teken van oud-Hollandse spelletjes. Koek/spek happen, spijkerpoepen, touwtrekken en eierloop werden in een nieuw ‘Acrogymjasje’ gegoten. Het koekhappen werd gedaan door twee gymnasten op elkaar te laten klimmen, de onderste partner een geblindeerde bril op te doen en de bovenste partner instructies te laten geven welke kant op te lopen. Eierloop met twee gymnasten op elkaar en spijkerpoepen met twee gymnasten op elkaar zorgde voor een verhoogde moeilijkheid van de spelletjes en tegelijkertijd verbondenheid met de mooie Acrosport. Uiteraard werden er ook typische ‘Acrogym spelletjes’ gedaan en was het vooral een zeer gezellige en leuke training! Door het uitblijven van wedstrijden traint de groep momenteel aan een demonstratie om aan het eind van het seizoen te kunnen tonen aan ouders, familie en belangstellenden.

Ook andere groepen van VTV hebben lessen in de stijl van de Koningsspelen gehad. Zo probeert de vereniging de coronaperiode door te komen tot er weer in de zaal gesport mag worden.

Meer informatie over de lessen, de contributie en het aanmelden staat op www.vtv-vlissingen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden