<p>Trotse bewoner Glenn krijgt de sleutels van zijn nieuwe woning op feestelijke wijze uitgereikt door Koert Jan Schulting, verhuurmakelaar CLB en Ferry van Asperen, Fijn Wonen Coach.</p>

Trotse bewoner Glenn krijgt de sleutels van zijn nieuwe woning op feestelijke wijze uitgereikt door Koert Jan Schulting, verhuurmakelaar CLB en Ferry van Asperen, Fijn Wonen Coach.

(Foto:)

Het Scheldekwartier is 21 duurzame en energiezuinige woningen rijker

  Nieuwsflits

Vlissingen - De laatste weken worden er continue mensen blij gemaakt met een gloednieuwe woning in het plan Broederband, in het Scheldekwartier in Vlissingen. 

In november 2020 is de bouw van deze vrije-sector-huurwoningen gestart. Dat de woningen een half jaar later al verhuurd kunnen worden én bewoonbaar zijn mede door de de snelle manier van bouwen.

Fijn wonen, ook voor Glenn

Glenn is sinds kort één van de nieuwe bewoners  van het Scheldekwartier. Oorspronkelijk komt Glenn uit België, maar hij is zijn hart verloren aan Vlissingen. Iedere week kwam hij naar de voortgang op de bouw kijken en volgens Glenn verliep dit ‘vlug en vlotjes’. Samen met zijn vrouw woont hij inmiddels ruim een week in de woning die onder andere volledig gasloos is, iets wat nieuw is voor hen. ‘’Ik ben erg benieuwd naar alle duurzame opties die de woning ons biedt. Het stenen werkblad en de inbouwapparatuur van de keuken zien er in ieder geval veel belovend uit. En ik heb inmiddels ervaren hoe het is om een vloer te leggen, in België wordt er namelijk geen enkel huis verhuurd zonder vloer’’ lacht Glenn.

Voor meer informatie over wonen in het Scheldekwartier zie www.wonenopdezeplek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden