<p>actief zoek spel @scoutcentrum Veere</p>

actief zoek spel @scoutcentrum Veere

(Foto: M. Kitselaar)

Bevers van Scouting Gouden Cirkel

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Wat zijn de bevers nou eigenlijk? We bedoelen niet de bevers met hun grote tanden maar de Bevers zijn een speltak binnen scouting met de leeftijd van 4,5 tot 7 jaar. 

De Bevers van Scouting Gouden Cirkel komen elke zaterdagochtend bij elkaar. Ze zijn herkenbaar aan hun rode beverblouse, die voorzien is van de afbeelding van Stuiter. Stuiter is een kind van ongeveer 6 jaar die elke zaterdag komt spelen in Hotsjietonia, een dorp waar andere thema figuren zoals Rebbel, Stanley Stekker en Bas Bos wonen. Elke week beleven ze de leukste, spannendste en gekste avonturen samen met Stuiter.

Tentenkamp

Vuur maken, klimmen, een nachtje op kamp gaan en in een tent slapen. Niks is te gek voor de Bevers van de Gouden Cirkel. Ze leren veel over samenwerken, de natuur en echte scouting skills. Zo zetten ze de eerste stappen voor een hele lange scouting carrière. De leiding van de Bevers verzint iedere week nieuwe en uitdagende opkomsten. Creativiteit en inlevingsvermogen heb je zeker nodig om leiding te zijn.

Meedoen?

Ben je opzoek naar een gave hobby en lijkt het jou leuk om met deze leeftijdsgroep te werken? Of je nou wel of geen ervaring hebt met scouting maakt niet uit, iedereen vanaf 18 jaar is welkom om leiding te worden en we kunnen jou hulp heel goed gebruiken. Of wil je ook eens ervaren hoe het is om een bever te zijn bij onze scoutinggroep? Dat kan! Kijk op www.scoutinggoudencirkel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden