<p>&nbsp;Leen van Dixhoorn schildert met stift op karton; in dit werk liet hij zich inspireren door Vlissingen.&nbsp;</p>

 Leen van Dixhoorn schildert met stift op karton; in dit werk liet hij zich inspireren door Vlissingen. 

(Foto: FOTO: LEEN VAN DIXHOORN)

Nieuwe exposities in Panorama Walcheren

  Nieuwsflits

Vlissingen - Ook Panorama Walcheren heeft de deuren weer mogen openen en viert dat met een wisseltentoonstelling van Leen van Dixhoorn en van Hein Naerebout. De tentoonstelling loopt tot 11 juli.

Leen van Dixhoorn schildert met stift op karton. Een techniek die hij zichzelf eigen heeft gemaakt nadat uitingen van papier en lijm op karton te beperkend bleken. Veelal minimalistische, vaak zwart-witte weergaven, worden afgewisseld met grafische voorstellingen in krachtige kleuren. Van Dixhoorn exposeerde eerder in onder andere Bibliotheek Vlissingen, Ter Reede Vlissingen en bij de Covra in Nieuwdorp.

Hein Naerebout (1951) is zoon van maritiem kunstschilder G.J. Frans Nearebout. In zijn beroepsleven heeft hij 15 jaar in de reclamesector gewerkt en na deze periode nog 21 jaar lesgegeven in marketing, reclametekenen en etaleren op het Deltacollege in Middelburg. Nu hij al enige tijd met pensioen is heeft hij zich helemaal toegelegd op zijn tekeningen en schilderijen.

Voor openingstijden zie www.panoramawalcheren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden