Foto:

Oranjefestival vv Serooskerke en vv Veere

  Nieuwsflits

SEROOSKERKE - Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. 

Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SJO Serooskerke/Veere op Zaterdag 12 Juni een  Oranjefestival op Sportpark Noordhout Serooskerke. Iedereen in de leeftijd van 4 - 16 jaar is van harte uitgenodigd. Nodig ook je broertje en je zusje uit en natuurlijk je vriendje of vriendinnetje.

vriendjes- en vriendinnendag.

Dit voetbalfeest wordt gecombineerd met de Nationale voetbaldag. Het EK-voetbal start een dag eerder, op 11 juni. Dus deze dag zal in het teken staan van het Nederlands elftal, Oranje en het EK-voetbal. De vereniging staat open voor nieuwe aanwas van zowel jongens en meiden. Dus als jullie een leuke vereniging zoeken meld je dan aan voor dit fantastische evenement.

Voetballen als Oranje

De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart. 

AANMELDEN

Aanmelden voor de gratis activiteit gaat via https://www.knvb.nl/vrienden-envriendinnendag/sjoserooskerke/veere/1362Of kom gewoon langs op 12 juni, maar zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact opnemen met Bert Riemens via riemensb@zeelandnet.nl of via  06 22007386

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden