<p>Tjeerd van Rees Vellinga, arts hyperbare geneeskunde, vertelt tijdens de online informatieavond over de effecten en resultaten van zuurstoftherapie.&nbsp;</p>

Tjeerd van Rees Vellinga, arts hyperbare geneeskunde, vertelt tijdens de online informatieavond over de effecten en resultaten van zuurstoftherapie. 

(Foto: PR)

Klachten na uw bestraling?

  Nieuwsflits

Bent u een paar maanden of misschien al jaren geleden bestraald en kampt u met klachten, zoals pijn en weefselverhardingen in het bestraalde gebied? Wellicht kan zuurstoftherapie iets voor u betekenen.

Tijdens een online informatieavond op 23 juni vanaf 19.00 uur vertelt Tjeerd van Rees Vellinga, arts hyperbare geneeskunde, over de effecten en resultaten van zuurstoftherapie. Het belooft een interessante avond te worden, want Tjeerd kan vol passie vertellen over deze therapie en zal de deelnemers op een begrijpelijke manier uitleggen hoe zuurstoftherapie werkt en welke resultaten er bereikt kunnen worden. Hij zal daarbij specifiek ingaan op de klachten na bestraling van tumoren in de borst, prostaat, darmen, blaas, baarmoeder en in het hoofd- en halsgebied. De online informatieavond duurt ongeveer een uur en is gratis en vrijblijvend.

Aanmelden

Meld u aan door een mail te sturen naar info@hyperbaarcentrum.nl. Tijdens de presentatie staan uw video en geluid uit, zodat u rustig mee kunt luisteren. U kunt vragen stellen via de chat.”

Zuurstoftherapie wordt gegeven in het Adrz in Goes en volledig vergoed vanuit de basisverzekering. 

Kijk ook op hyperbaarcentrum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden