Foto:

Ride for the Roses gaat door

  Nieuwsflits

ZEELAND - De fietsers die de DELTA Ride for the Roses dit jaar willen rijden, kunnen zich vanaf 1 juli inschrijven via de nieuwe website. Het Zeeuwse evenement staat gepland voor 10, 11 en 12 september met start en finish voor Midden Zeeland in Goes en voor Zeeuws Vlaanderen in Terneuzen. 

De DELTA Ride, die traditioneel in juni wordt gereden, werd in 2020 afgelast door het COVID-19 virus en is voor dit jaar uitgesteld naar het weekend van 10-12 september. Met de nu aangekondigde versoepelingen gaat de organisatie er vanuit dat de DELTA Ride dit jaar gereden kan worden.

Het nieuwe gezicht van de DELTA Ride for the Roses en de vernieuwingen worden gelanceerd op de nieuwe website www.deltaridefortheroses.nl. Inschrijven voor zowel Midden Zeeland als Zeeuws Vlaanderen, is voor individuele fietsers, bedrijventeams en clubteams vanaf 1 juli mogelijk. Het programma is uitgebreid met een DELTA Kids Ride in Zeeuws-Vlaanderen.

Programma

Vrijdagavond 10 september: DELTA Ladies Night Ride in Goes.
Zaterdag, 11 september: DELTA Ride for the Roses in Goes.
Zaterdagavond 11 september: DELTA Kids Ride in Terneuzen.
Zondag, 12 september: DELTA Ride for the Roses in Terneuzen.

De afstanden voor deelnemers zowel in Midden Zeeland als Zeeuws-Vlaanderen zijn ongewijzigd: 25, 50, 80 en 120 kilometer. Het nieuwe evenement in Terneuzen, de DELTA Kids Ride voor gezinnen met kinderen en families, gaat over een afstand van 15 of 25 kilometer. De routes en de tussenstops voor de vier Rides worden later bekendgemaakt. Het eerder gemaakte plan om de deelnemers vanaf beide kanten door de Westerscheldetunnel te laten rijden, is vervallen en uitgesteld naar 2022. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden