Terre des Hommes en Jan-Willem Hament slaan handen ineen!

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Tekenaar Jan-Willem Hament heeft voor de kringloopwinkel van Terre des Hommes Middelburg een speciale kleurplaattekening gemaakt zodat kinderen de versoepelingen kunnen vieren. Een kleurwedstrijd waarbij de drie creatiefste kleurplaten een prijs kunnen winnen.

Nadat de kringloopwinkel eerder dit jaar noodgedwongen dicht ging, vanwege toenemende agressie, besloten het bestuur van Terre des Hommes Middelburg en kunstenaar Jan-Willem Hament de handen ineen te slaan. Bestuursvoorzitter Willem Tak. “We kunnen nu gelukkig weer open en dat willen we vieren want daardoor kunnen we weer bijdragen aan de strijd tegen kinderuitbuiting!” In de tekening omarmen ze allemaal kinderen. 

Omarmen

“Eigenlijk heeft het een dubbele betekenis.” zegt Jan-Willem Hament. “We omarmen elkaar, hebben elkaar niet laten vallen tijdens de crisis en we omarmen ook nog altijd de kinderen die wereldwijd uitgebuit worden. We zijn ze niet vergeten!” De kringloopwinkel in Middelburg heeft aan de kleurplaat een kleurwedstrijd gekoppeld. “ 

Meedoen?

Kinderen kunnen de kleurplaat in de winkel afhalen en  hem daar ook weer inleveren. De drie creatiefste inzendingen winnen een prijs.” De wedstrijd loopt tot en met 29 juni. De kleurplaten kunnen worden opgehaald van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden