Foto: Helen IJsselmuiden

Laatste kans aanvragen mantelzorgwaardering

  Nieuwsflits

WALCHEREN - Woon je op Walcheren en krijg je hulp van één of meerdere mantelzorgers? Dan kun je nog tot en met 31 mei a.s. de mantelzorgwaardering aanvragen. Dit kan bij Manteling via de website www.mantelingwalcheren.nl of via het telefoonnummer 0118- 553530.

De mantelzorgwaardering moet elk jaar opnieuw aangevraagd te worden.

Je kunt de aanvraag doen, wanneer jouw mantelzorger(s) langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week mantelzorg verlenen. Hulp van meerdere mantelzorgers kan bij elkaar opgeteld worden. De  aanvraag kan ook gedaan worden voor kinderen  vanaf 4 jaar met een psychische- of lichamelijke beperking of chronische ziekte, of hulpvragers die in een verpleeghuis zijn opgenomen. Het bedrag ( €100, voor de gemeente Middelburg en Veere en €75 voor gemeente Vlissingen) wordt in juli gestort op de rekening van de hulpvrager. Die kan het verdelen over zijn of haar mantelzorgers. De waardering is een bedankje van de drie gemeenten op Walcheren.

Heb je de waardering nog niet aangevraagd?  Doe het dan meteen via de website www.mantelingwalcheren.nl of bel 0118-553530

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden