Foto:

Hoe overleef je je eerste baan?

  Nieuwsflits

VLISSINGEN -   Hét carrièrehandboek ‘Hoe overleef ik mijn eerste baan?’ voor startendemillennials, young professionals én hun organisaties komt uit op 20 mei. Schrijfster is de in Zeeland geboren Rani Zuijdervliet.

Het boek geeft dé inzichten en praktische handvaten om young professionals sneller en met meer plezier hun weg te laten vinden binnen hun organisatie. Dit versoepelt de ontwikkeling van starter tot energieke autonome professional en voorkomt burn-out.Hierdoor presteren ze beter, verzuimen ze minder en worden hoge kosten op het gebied van verzuim, recruitment, onboarding en verloop voorkomen.

De cijfers van het CBS liegen er niet om. Zo zitten er jaarlijks 100.000 starters thuis met een burn-out, die een organisatie gemiddeld 60.000 euro per persoon kost.Dit zijn de cijfers over de afgelopen drie jaar. De verwachtingen voor 2020 en daarna zijn nog alarmerender. Het Financieel Dagblad van 10 mei 2020 meldt dat het World Economic Forum eind 2020 een epidemie van psychologische stoornissen bij werknemers verwacht.
Auteur Rani Zuijdervliet, met haar wortels in Zeeland, traint, coacht en adviseert al meer dan 20 jaar organisaties en hun young professionals. Haar passie is young professionals de ogen openen, uitdagen, ondersteunen en concreet grip geven in de woelige wereld van de eerste stappen van hun carrière.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden