Jeugdraad-voorzitter Rosa Meijers: "Wij geven gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente".
Jeugdraad-voorzitter Rosa Meijers: "Wij geven gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente". (Foto: Welizijn Veere)

Rosa Meijers adviseert gemeente

  Nieuwsflits

BIGGEKERKE - Rosa Meijers (17) uit Biggekerke is vrijwilliger bij de Jeugdraad Veere. Sinds dit jaar is Rosa ook voorzitter van deze groep.

Rosa is een enthousiast, dat zie je meteen! Ze zet zich al 2 jaar in voor Jeugdraad Veere. “Ik ben voorzitter van de Jeugdraad Veere. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente. Ook organiseren we leuke uitjes voor jongeren uit de gemeente Veere en bedenken we mooie acties voor jong en oud.”Rosa’s drijfveer om zich als vrijwilliger in te zetten, is dat ze het belangrijk vindt iets voor een ander te doen en haar stem te laten horen. “Ik wil graag mijn steentje bijdragen in de gemeente. De positieve reacties vanuit de jeugd over onze uitjes naar bijvoorbeeld een pretpark geven een enorme drive om nog meer leuke dingen te organiseren.” En de uitstapjes worden ook gebruikt om informatie op te halen, alle jongeren die meegaan vullen een enquête in. Dubbele winst dus, vindt Rosa.
Rosa geeft naast haar vrijwilligerswerk bij de Jeugdraad en haar studie en stage ook nog wekelijks turnles bij SV Willebrord in Zoutelande.

Ben je benieuwd naar vrijwilligersvacatures? Kijk dan op www.welzijnveere.nl of neem contact op via 0118-583687 of info@welzijnveere.nl.
Tekts en foto: Welzijn Veere.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden