Foto:

Cinema Middelburg is weer open

  Nieuwsflits

MIIDDELBURG - Sinds 1 juni is Cinema Middelburg weer open onder het motto 'Met afstand de leukste Cinema in Middelburg'.

Het filmtheater heeft zich voorbereid om op een veilige manier filmvoorstellingen te kunnen geven. Veilig voor de vrijwilligers en voor de bezoekers. Een aantal zaken zijn veranderd. Zo zijn er nog 28 stoelen beschikbaar volgens een geplaceerd stoelenplan, er is alleen maar online kaartverkoop, de zaal is pas 15 minuten voordat de film begint geopend, en de bezoekers krijgen instructies over de genomen hygiënemaatregelen. Cinema Middelburg volgt hierbij het protocol van de bioscoopbond NVBF. Lees er hier alvast meer over.

Films die dezer dagen draaien zijn: 

Woman
Een intiem en inspirerend portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit van gebruiken, kleding, religieuze overtuigingen. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij.
Trailer & Tickets


Das Vorspiel

Veertiger Anna (Nina Hoss) is vioollerares op een prestigieus Conservatorium. Ze woont in Berlijn met haar puberzoon Jonas, die ook vioolles heeft op haar school, en haar man Philippe, vioolbouwer van beroep. Ze is veeleisend maar ook erg wispelturig in haar gedrag. Als ze tijdens een auditie kennis maakt met het vioolspel van Alexander, besluit ze hem tegen alle adviezen in onder haar hoede te nemen en voor te bereiden op een belangrijk examen.

Te zien vanaf donderdag 4 juni
Trailer & Tickets

The Lighthouse

The Lighthouse is de nieuwe film van Robert Eggers – regisseur van de moderne horror cultfilm The Witch. The Lighthouse is een duister en beklemmend verhaal over twee vuurtorenwachters op een afgelegen en mysterieus eiland in New England in de jaren 1890.

Te zien vanaf donderdag 11 juni

Trailer & Tickets

La Vérité

Wanneer de dochter van Catherine, Juliette, terugkeert naar Frankrijk met haar man en jonge kind vindt er een stormachtige reünie plaats. Ze verhuisde naar de VS om aan haar arrogante moeder te ontsnappen. Haar acterende moeder, Catherine, heeft juist een rol in een sciencefiction film aangenomen waarin ze een moeder speelt die nooit ouder wordt.

Te zien vanaf donderdag 4 juni
Trailer & Tickets

Tijdgravers 

Zeeuwse première van de nieuwe film van Fifi Visser, in samenwerking met het Koninklijk Zeeuws Genootschap der Wetenschappen.

Te zien tot en met woensdag 3 juni.

Trailer & Tickets 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden