Foto:

Live stream Isabel

  Nieuwsflits

Op zaterdag 4 juli organiseert poppodium de Piek in Vlissingen weer een Live stream onder de noemer 'Anderhalvemeter sessie'. Dit keer is de beurt aan Isabel & band. 

De livestream is live te volgen op de Facebook pagina van de Piek, Vlissingen en begint stipt om 21.00 u op zaterdag 4 juli. Er is geen kaartverkoop want de het optreden is besloten en zal louter bijgewoond worden door genodigden.

In Zeeland kennen veel mensen Isabel van The Voice of Holland, maar na het TV-spektakel maakte zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. Bevrijdingsfestival, Vestrock, Klomppop en ook een eigen theatershow in verschillende theaters. 2020 vraagt om een nieuwe stap. De diepte ingaan met haar eigen muziek. Haar zelfgeschreven liedjes vertellen een persoonlijk verhaal. Daarnaast heeft ISABEL samen met Pop aan Zee coach Rachèl Louise een traject doorlopen en een muzikale reis gemaakt om haar eigen stijl te ontdekken en te werken aan eigen repertoire.De EP zou op 17 april 2020 gereleased worden tijdens een showcase in Paradiso, maar die show is nu verzet vanwege corona naar 20 december 2020.Als voorproefje op de EP release is onlangs het nummer Heartbeat uitgebracht en heeft inmiddels al bijna 20.000 streams. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden