Foto:

Paskal Jakobsen & Edwin Vinke signeren kookboek Ruige Kost

  Nieuwsflits

Keukenvrienden Paskal Jakobsen (frontman van Bløf) en Edwin Vinke (chefkok en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang) signeren op donderdag 2 juli hun kookboek Ruige kost in boekhandel de Drvkkery. Van 19.00 tot 19.30 uur uur geven zij een korte presentatie (reserveren noodzakelijk via www.drukkerijmiddelburg.nl of in de winkel) om vanaf 19.30 uur te signeren (vrije inloop). 


Edwin en Paskal delen in Ruige kost hun favoriete en succesvolle recepten. Waar Edwin verrijkt wordt door de muzikaliteit van Paskal, leert Paskal van Edwin te proeven en te beleven in de keuken. De gerechten en ingrediënten zijn geïnspireerd op hun reizen en hun liefde voor Zeeland.

Voorzorgsmaatregelen

Om de onderlinge afstand tussen de aanwezigen te waarborgen hanteert de Drvkkery bij de inleiding (19.00 - 19.30 uur) een maximum van 30 stoelen en is vooraf reserveren noodzakelijk. Bij het signeren (na 19.30 uur) geven de medewerkers bij binnenkomst duidelijke aanwijzingen over de routing. Het personeel zal in de gaten houden dat iedereen op veilige afstand van elkaar in de rij staat. De boeken worden met handschoentjes overhandigd en er is voldoende desinfecteergel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden