Rommelmarkt in Het Akkoord in Veere
Rommelmarkt in Het Akkoord in Veere (W. Engel)

Rommel- & Curiosamarkt in Veere

  Nieuwsflits

Diverse leden en vrijwilligers van muziekvereniging Veere’s Genoegen uit Veere organiseren gedurende de zomervakantie elke dinsdag een rommel- en curiosamarkt in clubgebouw ‘Het Akkoord’ van de muziekvereniging in Veere. 

De opbrengst van deze rommelmarkt wordt onder andere gebruikt voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten. Op de rommelmarkt worden onder andere boeken, kleding, apparatuur, speelgoed, keukenspullen, glas- en servieswerk verkocht. Uiteraard zijn ook hier de nodige maatregelen getroffen zoals een deurbeleid, maximum aantal bezoekers, verplicht gebruik winkelmandje, verplichte looproute en de mogelijkheid om contactloos te betalen. 

De rommelmarkt is vanaf dinsdag 7 juli elke dinsdag van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur geopend. Naast de dinsdagen zal de rommelmarkt ook nog op andere dagen geopend zijn. Bel – buitenom de dinsdagen – voor de zekerheid voor een bezoek het telefoonnummer 0118-501282. Bij geen gehoor is de rommelmarkt op dat moment niet geopend. Tijdens de openingsdagen kunnen er ook nog spullen worden ingeleverd voor de verkoop. 

Dinsdag 25 augustus is de laatste dag dat de rommelmarkt geopend is. Hierna wordt het clubgebouw weer ingericht als repetitieruimte voor de muziekvereniging. 

Het adres van clubgebouw ‘Het Akkoord’ is Oudestraat 9 in Veere en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0118-501282. Kijk voor meer informatie op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar rommelmarktvg@zeelandnet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden