De nieuwe track van Mocro Maffia- acteur Bilal Wahib: Tigers FOTO: PR
De nieuwe track van Mocro Maffia- acteur Bilal Wahib: Tigers FOTO: PR (Foto: )

Zeeuwse producers scoren nummer 1 hit met Tigers

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Spotify wordt afgelopen dagen gedomineerd door de nieuwe track van Mocro Maffia- acteur Bilal Wahib: Tigers. Binnen 24 uur haalde de track bijna 1 miljoen streams en kwam daarmee op #1 binnen in de Spotify Charts. Tegelijkertijd werd de videoclip van het nummer #1 Trending op YouTube.

Vorige week is Tigers op #1 binnen gekomen in de GfK Dutch Single Top 100, de officiële hitlijst van Nederland. Aan dit succes zit een behoorlijk Zeeuws tintje. Producers van de track zijn Fraasie en D-Pep. Twee Zeeuwse jongens, die zijn opgegroeid in Terneuzen en Middelburg.

Echte naam Mirfan Zeqiri. Opgegroeid in Terneuzen. Op 13 jarige leeftijd kwam Mirfan via zijn broer in contact met de Middelburgse producer D-Pep. Hij hoorde een beat van hem en de liefde voor beats maken was niet meer te stoppen. Inmiddels is Fraasie geen onbekende in de Hiphop wereld. Jesse van de Ketterij groeide op in Middelburg en begon al op zijn twaalfde met Hiphop beats maken. Het grote succes wachtte hem echter als eerst op in de housewereld met Pep & Rash. De track Rumors bezorgde hem een contract bij Spinning Records. Het nummer werd wereldwijd gedraaid. Samen met zijn partner van Pep & Rash vliegt hij de hele wereld over en staat hij op de grootste festivals. Toch blijkt de liefde voor Hiphop muziek niet te stoppen. In de lente van 2020 zochten Fraasie en D-Pep elkaar weer op. Tigers is hun eerste grote productie samen en laat de charts nu al sidderen. Volgens Fraasie en D-Pep is dit nog maar het begin...

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden