Kunst bij de kapper gemaakt door Toni Claes
Kunst bij de kapper gemaakt door Toni Claes (Foto: Mireille van Geffen)

Kunst in de etalage van de kapper

  Nieuwsflits

In de etalage van kapsalon Haircorner hangt kunst. Na een oproep voor een kunstwedstrijd in in verband met het 30 jarig bestaan van de kapsalon werd er creatief gereageerd!

Foto's, tekeningen en andere kunstige werken zijn ingezonden en deze hangen en staan nu in de expositie in de etalage van Haircorner, die 30 jaar geleden in Vlissingen is gestart.

De kunstwerken zijn nog te bekijken tot half augustus en daarna komt er een reeks foto's op te hangen die gemaakt zijn van kapsalons over de hele wereld. Deze zijn ingezonden door de klanten van de kapsalon naar aanleiding van een foto wedstrijd.

De kapsalon schrijft ook dit jaar weer een foto wedstrijd uit voor mooie kunstzinnige kapsalon foto's. Heeft u een mooi exemplaar, kunt u ook meedingen in de wedstrijd. Mail uw foto naar haircorner@haircorner.nl en zorg voor nog meer kunst bij de kapper en maak kans op een kappersbon! Wilt u alleen naar de expositie komen kijken of een afspraak maken bij de kapper, kan dit bij kapsalon Haircorner, Groenewoud 97 in Vlissingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden