Towi Geuze (20) uit Aagtekerke is muzikant én vrijwilliger bij Podium-Z. FOTO: NIJHUIS FOTOGRAFIE
Towi Geuze (20) uit Aagtekerke is muzikant én vrijwilliger bij Podium-Z. FOTO: NIJHUIS FOTOGRAFIE (Foto: Nijhuis fotografie)

Towi Geuze op en bij het podium

  Nieuwsflits

AAGTEKERKE -  Towi Geuze (20) uit Aagtekerke is muzikant én vrijwilliger bij Podium-Z, een project voor opkomend muzikaal talent.

Towi is 2 jaar geleden vrijwilliger geworden bij Podium-Z. Dat verzorgt vier keer per jaar muziekworkshops én een bandcompetitie.
“Ik ben begonnen bij Podium-Z als drummer. Ik volgde de workshops en dat was een geweldige ervaring. Ik vond het zo leuk, dat ik er ook aan wilde meewerken en toen ben ik vrijwilliger geworden!”
De band van Towi, Deviated is ontstaan vanuit deze workshops. “Wij zouden ook heel graag een keer mee willen doen aan de bandcompetitie van Podium-Z. Daarom zijn we nu bezig met het schrijven van eigen nummers”

“Wat ik leuk vind aan het vrijwilligerswerk bij Podium-Z is dat er veel jongeren bij elkaar worden gebracht om muziek te maken of om mee te helpen bij het organiseren van de bandcompetitie. Je leert hoe je een evenement moet organiseren, samenwerken met elkaar, maar het is vooral gezellig!
Zo ben ik ook vrienden geworden met andere muzikanten en vrijwilligers en zelfs met de coaches heb ik een goede band.”


Benieuwd naar vrijwilligersvacatures? Kijk dan op www.welzijnveere.nl of neem contact op via 0118-583687 of info@welzijnveere.nl
Tekst: Welzijn Veere.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden