U herkent de Infopunten aan de oranje sticker op de ramen van de ambassadeurs.
U herkent de Infopunten aan de oranje sticker op de ramen van de ambassadeurs. (Foto: InVlissingen)

Infopunten bij Vlissingse ondernemers geopend

  Nieuwsflits

VLISSINGEN – Vlissingse ondernemers slaan de handen ineen na het sluiten van het VVV kantoor in de stad eind vorig jaar. De Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC) heeft het initiatief genomen om bij 10 lokale ondernemers een infopunt te plaatsen.

Van kledingwinkel tot veerpont en van restaurant tot fotospeciaalzaak, de infopunten zijn verdeeld over de hele stad. Samen met citymarketingplatform IN Vlissingen willen de lokale ondernemers de toeristen maar, ook de eigen inwoners, kennis laten maken met al het moois wat Vlissingen rijk is.

Lokaal

Niemand beter kan vertellen hoe mooi Vlissingen is als haar eigen ondernemers. De ondernemers die ruimte beschikbaar hebben gesteld zijn allemaal ambassadeur van de stad. Ze weten iets te vertellen over de toeristische trekpleisters, verwijzen je naar leuke restaurantjes of bieden je de flappenklapper; een bron van inspiratie over alles wat er valt te beleven in dé stad aan zee.

Online

De website www.invlissingen.nl biedt de mogelijkheid online je nog eens verder te verdiepen in het alles wat er te zien, doen en beleven is in Vlissingen. Maar ook meer informatie over wonen, werken en winkelen in Vlissingen staan centraal aangeboden voor een ieder die geïnteresseerd is. De tien ambassadeurs, de Vlissingse Ondernemers Centrale, een vrijwilliger en IN Vlissingen hebben de handen ineengeslagen om dit pilotproject te laten slagen. 

Opening

Vandaag opende Burgemeester van den Tillaar de infopunten, hij deed dat bij bij Foto Verschoore in de Walstraat. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden