Foto: PR

Tennissen in de zomer

  Nieuwsflits

WALCHEREN - Tijdens de zomervakantie is er iedere week inloop voor kinderen op tennispark De Veste, de thuisbasis van tennisvereniging MLTC. Dit gratis toegankelijke evenement is iedere woensdagochtend in de zomervakantie van 10.00 - 11.15 uur. 

Zomertennis is bedoeld voor alle kinderen, variërend in de leeftijd van 5 tot 17 jaar, uit Middelburg en omstreken. Naast alle jeugdinwoners van Middelburg en omgeving zijn ook alle kinderen die op vakantie zijn in de regio, of bijvoorbeeld logeren bij opa en oma van harte welkom.

Zomertennis is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de tennissport. Maar tegelijkertijd biedt het voor de (wat meer ervaren) wedstrijdtennisser ook gelegenheid om een (extra) balletje te slaan. Kortom, ieder kind wordt een sportieve uitdaging geboden.

Meedoen?

Rackets kunnen geleend worden en uiteraard zijn er ook ruim voldoende ballen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Indien het een keer onverhoopt niet doorgaat dan is dat minimaal een uur voor aanvang terug te vinden op de Facebookpagina van 'MLTC & Baan 13' (geen eigen account nodig om deze pagina te bezoeken).

Waar: Griffioenpad 1 te Middelburg
Wanneer: 22, 29 juli en 5, 12, 19 augustus van 10.00 - 11.15 uur
Meer informatie? Zie www.mltcweb.nl en www.tsmtennis.nl en/of neem contact op met Nathalie Vinkoert 06 28 23 31 20

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden