De Jeugdraad Veere heeft de afgelopen weken 250 verwenpakketjes met een kaart eraan verzorgd. FOTO: JEUGDRAAD VEERE
De Jeugdraad Veere heeft de afgelopen weken 250 verwenpakketjes met een kaart eraan verzorgd. FOTO: JEUGDRAAD VEERE (Foto: Jeugdraad Veere)

Chocola als lieve hulp tegen de Corona-sores

  Nieuwsflits

VEERE -  De Jeugdraad Veere – voor elkaar heeft de afgelopen weken 250 verwenpakketjes met een kaart eraan verzorgd voor mensen die ze een hart onder de riem wilden steken.

Het idee was aanvankelijk om een kaartenschrijfactie te houden voor mensen die door de Coronamaatregelen weinig contacten hadden. "Een dergelijke actie hadden we in December ook al een keer gehouden," vertelt Jeugdraadlid Marissa Riemens. "Toen we vervolgens hierover gingen brainstormen, wilde we het deze keer groter aanpakken en zo ontstond het idee van de verwenpakketjes."

De Jeugdraad benaderde Chocolate lovers met het idee wat ze hadden en die waren gelijk enthousiast, om hieraan mee te helpen. Maar liefst 250 chocoladepakketjes werden er gemaakt en kaarten werden geschreven. De afgelopen weken zijn de pakketjes rondgebracht, onder andere bij bewoners van de SVRZ-verzorgingshuizen, maar ook hebben jeugdraadleden ze aan de deur gebracht bij mensen in de verschillende Veerse kernen. "Iedereen waar ik aan de deur kom vindt het zo leuk," besluit Jeugdraadlid Rosa Meijers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden