Foto: Welzijn Veere

Fred London start een dorpsraad

  Nieuwsflits

GRIJPSKERKE - Zo’n leuk dorp, maar zoveel verkeersoverlast? Dat is zonde, vond Fred. Hij werd initiatiefnemer van de actiegroep verkeersoverlast Grijpskerke. En die groeide uit tot de nieuwe dorpsraad. Fred London is daarmee de oprichter en voorzitter van de nieuwe Dorpsraad in Grijpskerke.


Fred verruilde in 2018 Culemborg voor het Veerse dorp. “Grijpskerke is een hartstikke leuk dorp met een levendige kern maar kraakt onder groeiende verkeersoverlast. Je kan hier niet veilig over straat, overal wordt te hard gereden, mensen hebben last van lawaai en trillingen. Daarom maak ik mij, samen met mijn collega’s in de dorpsraad, en gesteund door vele andere dorpsgenoten, sterk voor vermindering van de verkeersoverlast in Grijpskerke. En natuurlijk ook voor andere onderwerpen die voor het dorp van belang zijn.”
Fred verveelt zich niet snel, maar heeft toch voor vrijwilligerswerk gekozen. Hij vindt het belangrijk niet alleen met zichzelf bezig te zijn. “Mensen in de buurt leren kennen, iets betekenen voor mensen in mijn omgeving. En het is ook leuk om al doende mensen met elkaar in contact te brengen. Verbondenheid, je thuis voelen in buurt en dorp is heel belangrijk.” aldus Fred.

Benieuwd naar meer vrijwilligersvacatures? Kijk dan eens op www.welzijnveere.nl of neem contact met ons op via 0118-583687 of info@welzijnveere.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden