Dode in een Middelburgs café

  Nieuwsflits
Foto:

WALCHEREN - Afgelopen vrijdag is het nieuwe boek 'Het Kunstgebit - Dode in een Middelburgs café' van Berend Huisjes verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De tweeling Paul en Jo lijken onafscheidelijk: Ze hebben een hoop meegemaakt in hun jeugd, ze springen voor elkaar in de bres tijdens de criminele activiteiten waarin ze uiteindelijk terechtkomen.
Eén van hen is dood aangetroffen in de toiletruimte van een Middelburgs café – wat is er gebeurd?
Om de doodsoorzaak te achterhalen, wordt door het rechercheteam het leven van de tweeling gereconstrueerd. Men hoopt zo aanwijzingen te vinden voor deze onverwachte en verdachte doodsoorzaak. Diverse mogelijke verdachten komen in beeld, het net lijkt zich te sluiten. Uiteindelijk komt er een verrassende en bizarre ontknoping.

Over de auteur

Berend Huisjes werd in Hoogeveen geboren, op 9 november 1944. Hij schreef reeds drie boeken: Ik zoek mijn vader, over de oorlogservaringen van zijn vader en twee romans, deels autobiografisch: Valpartij met gevolgen en Pieters Pad.
In 1965 is hij verhuisd naar Zeeland. Van 1961 tot 1975 is hij administratief werkzaam geweest in diverse functies bij verschillende bedrijven.
In 1975 is hij overgestapt naar het onderwijs en gaf les in economische en administratieve vakken. Van 1993 tot 2003 was hij eigenaar en oprichter van een Administratiekantoor.
Het schrijven van het boek Ik zoek mijn vader (2019) heeft bij hem het schrijversvirus losgemaakt. Na het schrijven van twee romans is er nu deze heuse thriller Het Kunstgebit.

Het Kunstgebit - Dode in een Middelburgs café, Berend Huisjes, ISBN 9789464035360, verkoopprijs 17,99 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden