Foto: Justin Stolwijk

Resto Van Harte is weer open

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Resto VanHarte Het Palet in Middelburg is weer open. Buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. 

Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via de telefoon via 0900 900 3030. De vestigingen Het Gasthuis en Buitenrust blijven tot nader bericht gesloten.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:  

-Reserveren is verplicht, maximaal 7 dagen van tevoren
-Gasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
-Bij reservering binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
-Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen.
-Betaling is alleen mogelijk met pin
-Er is geen garderobe

Vragen?

Resto VanHarte begrijpt dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Wanneer gasten vragen of zorgen hebben over hun bezoek kunnen ze terecht bij ons servicenummer 0900 900 3030, of via de mail info@restovanharte.nl. 

In contact blijven

Sinds de sluiting van haar buurtrestaurants in Middelburg is Resto VanHarte verschillende activiteiten gestart om buurtgenoten met elkaar te blijven verbinden. Het lokale team bleef zoveel mogelijk in contact met hun vrijwilligers en gasten via de telefoon en / of social media en door mee te doen met de Maggi ikkookvanharte actie. Op deze manier kon de organisatie haar rol als verbindende partij blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact brengen. Ook al was het dan met 1,5 meter ertussen.

Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden