Foto: Poul Meijers

Zeezwemtocht Domburg-Oostkapelle 12 augustus

  Nieuwsflits

DOMBURG - OOSTKAPELLE - Op woensdag 12 augustus houdt Stichting Zwemmen Langs Walcheren de zwemtocht Domburg-Oostkapelle. Inmiddels hebben zich al 184 zwemmers ingeschreven.

Er kunnen maximaal 250 deelnemers meezwemmen. Meedoen kan alleen indien vooraf is aangemeld via www.zwemmenlangswalcheren.nl. De inschrijving sluit op dinsdag 11 augustus om 20.00 uur. Na-inschrijven is niet mogelijk.

Prestatietocht

De tocht is een prestatietocht over 3,8 km. Er zal geen tijdwaarneming plaatsvinden, geen klassement worden gevormd en geen prijzen voor de snelste zwemmers worden uitgereikt. Op deze manier zet de organisatie maximaal in op het handhaven van de momenteel geldende richtlijnen, waaronder de 1,5m afstand.

Start

Op 12 augustus zal de start plaatsvinden om 19.00 uur vanaf het strand direct achter de strandovergang bij de Reddingspost van SSV te Domburg. De zwemmers zullen begeleid worden door een loodsjol en boten van de reddingsbrigade Domburg. Na 3,8 km bereiken zij de finish bij strandpaviljoen De Piraat te Oostkapelle.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden