Logo de-faam.nl


Foto: Thinkstock

Vlissingse dealer wil aangifte doen maar eindigt in de cel

  Politie

ZEELAND/VLISSINGEN - Een 21-jarige Vlissinger vroeg agenten maandagavond laat om hulp bij aangifte van zijn ingeslagen autoruit, maar belandde zelf in de cel omdat hij een aantal zakjes hennep in zijn auto had liggen.

Surveillerende agenten reden maandagavond rond 22.00 uur door de Jacob van Campenstraat in Vlissingen. Daar werden zij gewenkt door een man die bij een auto stond. De man vertelde dat zijn autoruit was ingeslagen en vroeg hoe en wanneer hij aangifte kon doen. De agenten beantwoordden de vragen van de man. Tijdens het gesprek roken zij hennep. Na doorvragen kregen ze een zakje met hennep overhandigd. Even later kwamen er nog meer zakjes hennep tevoorschijn.

19 zakjes
Op basis van de opiumwetgeving hebben de agenten toen de auto doorzocht en troffen nóg meer zakjes hennep aan. In totaal zijn 19 zakjes in beslag genomen. Daarnaast werd bij de man een groot geldbedrag aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen, evenals een paar telefoons die hij bij zich droeg.

De man is aangehouden op verdenking van drugshandel. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nog vast. Hij zal dinsdag verder gehoord worden over de hennep. De aangifte met betrekking tot de kapotte ruit moet even wachten.

Reageer als eerste
Meer berichten