Er is keuze te over!
Er is keuze te over!

Marnixmarkt met grote Rommelmarkt

  Religie

Op zaterdag 13 april van 9.30 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op de MarnixMarkt in en rond de Marnixkerk, Marnixplein 41 te West-Souburg. \

Naast een grote rommelmarkt is er voor jong en oud van alles te doen en te koop. Er worden diverse producten verkocht zoals kaarten, streekproducten, planten, cadeauartikelen, versgebakken vis en frites en nog veel en veel meer.

Grote rommelmarkt: Het grootste onderdeel van de MarnixMarkt is de grote rommelmarkt. Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent en snuffel bij alle kramen. We hebben echt van alles, dus voor u zit er zeker ook weer iets tussen! U koopt leuke spullen en de winst gaat naar een goed doel!

Goede doelen: De opbrengst van deze markt gaat naar een aantal goede doelen. Dit jaar steunen we onder meer het project Walstraat68 in Vlissingen en gemeenteleden die ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de MAF in Indonesië.

Marnixkerk: Op deze dag staan de deuren van de Marnixkerk open voor iedereen die belangstelling heeft voor onze kerk en het christelijke geloof. We nodigen alle mensen uit de buurt uit om tijdens dit evenement even binnen te wandelen. In ons kerkgebouw vindt u meer informatie over wat wij als gemeente doen en waar wij voor staan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden