Logo de-faam.nl


Bij TC Souburg wordt van 10 tot en met 16 juli een tennistoernooi gehouden.
Bij TC Souburg wordt van 10 tot en met 16 juli een tennistoernooi gehouden.

Open tennistoernooi op park in Oost-Souburg

  Sport

Van maandag 10 tot en met zondag 16 juli 2017 wordt het Lamb Weston Open Souburg tennistoernooi gespeeld op de banen van TC Souburg. Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje komen nemen op het park aan het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg. Of zelf meespelen.

OOST-SOUBURG - Het toernooi is voor alle leeftijden. Spelers worden ingedeeld op speelsterkte, zodat iedere deelnemer tegenstand van eigen orde krijgt. Het niveau varieert van speelsterkte drie tot en met speelsterkte negen. Wie graag mee wil doen aan het tennistoernooi moet lid zijn van de KNLTB, anders is deelname niet mogelijk.

Het toernooi duurt een week en begint maandag 10 juli. Er wordt hoofdzakelijk in de avonduren gespeeld, vanaf circa 17.00 uur. De finalepartijen staan gepland op zaterdag en zondag overdag.

Inschrijven

Op het toernooi komen jaarlijks gemiddeld zo'n 200 spelers af die een balletje komen slaan. Wanneer je lid bent van een vereniging en je wilt meedoen, dan kun je je inschrijven via de website www.toernooi.nl. Daar kun je zoeken op Lamb Weston Open Souburg Toernooi en kun je je aanmelden. Het toernooi heeft ook een eigen Facebookpagina. Op facebook.com/OpenSouburgToernooi kun je recente ontwikkelingen binnen de vereniging volgen. Ook kun je er terecht voor het laatste nieuws en foto's.

reageer als eerste
Meer berichten