Foto: PR

Boogschieten in Middelburg

  Sport

MIDDELBURG - In de week van 13 tot en met 17 augustus gaat het team van Samen Actief de verschillende wijken / kernen van Middelburg in om Archery Attack aan te bieden. Kinderen en jongeren uit de buurt zijn van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom om mee te doen.  Er word gespeeld in verschillende ronden van 30 minuten. 
    
Archery attack is een leuk boogschietspel waarbij je spelers van het andere team moet zien te raken met een pijl waar een zachte ballon op het einde zit. Als je dan word geraakt is het niet pijnlijk. Plezier en sportiviteit staan voorop! De activiteit is gericht op kinderen vanaf 10 jaar die het leuk vinden om mee te doen, maar ook ouders die willen meedoen zijn zeker welkom. Buiten gewoon Actief stelt materiaal beschikbaar en de buurtsportcoach van Welzijn Middelburg helpt jullie een beetje op weg met de regels en het spelverloop. 


Hou je van boogschieten en heb je zin in actie? Of lijkt het je juist leuk om eens te doen... Kijk dan snel op de Facebookpagina van Samen Actief Middelburg of op de website www.bredescholenmiddelburg.nl en ga naar het kopje vakantieactiviteiten. Hier kun je ook gelijk zien welke wijken/kernen worden aangedaan. Hopelijk mogen we jullie begroeten op een van onze middagen in de wijk. 
Voor meer informatie of om je aan te melden kun je mailen naar m.vanvooren@welzijnmiddelburg.nl. 
 

Meer berichten